Concept

  Nature univoque

  Am căutat o modalitate de a dezvălui enigmele abisului uman. Forța de neegalat vine din interior, având rădăcini în timp și spațiu, până la sentimentele străvechi din interior. Natura umană nu este perfectă, dar se rafinează în timp, capătă har și personalitate. Am evocat această forță interioară, prin colecția noastră unică, ce are la bază lemnul.

  În prim-plan descoperim conexiunea dintre om și natură, prin asocierea inedită a personalității umane care se identifică cu frumusețea complexă a lemnului. Într-o analogie profundă, creațiile YVES ANAIS identifică nevoia femeii urbane de a se reconecta cu natura și de a-și oglindi propriul destin feminin în prețiozitatea acestor accesorii, care capătă strălucire și valoare odată cu trecerea timpului.

  Gențile YVES ANAIS sunt accesorii unice, emoţionante prin frumuseţea lor simplă care pune în valoare, de fiecare dată, fibra naturală a lemnului.

  About yves anais

  CEA MAI BUNĂ AFIRMAȚIE PE CARE O POȚI FACE ESTE DESPRE TINE ÎNSUȚI. POSIBILITĂȚIILE SUNT LIMITATE LA O SINGURĂ ALEGERIE: ADEVĂRATA TA NATURĂ! CE VEI SPUNE?